westfriese broeder

De Westfriese bakker bakke in hullie’s bakkerai van oud of deuze merakels lekkere broeder.
In vroeger taaie bakte ze dut zweerbakken krentebroôd in ‘n zak. ‘t Hiette den ok “Jan in de Zak”.
‘t Wier eten met stroup of suiker. Vedaag an de dag bakke ôze bakkers de broeder met ‘n roike vulling van beste butter, keneêl, spois en rezoine. Ok al is d’r ‘n zoôt aârs worren, deuze broeder het vezelf mag altoid de lekkerte van vroeger! Eet ze.

De Westfriese bakkers bakken deze overheerlijk broeder al sinds het begin van de bakkerij. Vroeger werd dit zwaargebakken krentenbrood in een zak gebakken. Het heette dan ook “Jan in de Zak” en deze werd gegeten met stroop of suiker.
Tegenwoordig wordt de broeder door onze bakkers voorzien van een royale smeuïge vulling van roomboter, kaneel, spijs en rozijnen. En hoewel er veel veranderd is, smaakt deze broeder nog net zo lekker als vroeger!
Geniet ervan!



Aantal
€ 4
15
Voeg toe aan winkelmand

Productinformatie

Allergene stoffen

Gluten, Melk, Lupine, Gluten, Ei, Melk, Noten, Tarwe, Amandelen

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 21 dag(en).
koel en droog bewaren